Om

ScandinavianPadel.se grundades med en passion för padel och sport, med målet att främja denna snabbt växande racketsport i Skandinavien.

Sedan starten har vi strävat efter att erbjuda en plattform där både nybörjare och erfarna spelare kan hitta allt de behöver för att utveckla sitt spel, från högkvalitativa rackets och bollar till omfattande information och tips för att förbättra teknik och strategi.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag på ScandinavianPadel.se är att inspirera fler människor till en aktiv livsstil genom padel och att bidra till sportens tillväxt i Skandinavien. Vi tror på padelns förmåga att förena människor, oavsett bakgrund, i en gemensam strävan efter hälsa, glädje och gemenskap.

Genom att tillhandahålla kvalitetsutrustning, gedigen utbildning och engagerande evenemang, strävar vi efter att göra padel mer tillgängligt och roligt för alla. Vår vision är att skapa en inkluderande padelkultur där varje individ, från hobbyist till proffs, känner sig välkommen och kan hitta ett värde i vår gemenskap.

Varför välja oss

På ScandinavianPadel.se skiljer vi oss från mängden genom vårt engagemang för kvalitet, innovation och gemenskap. Vi handplockar vår utrustning från de ledande varumärkena för att säkerställa att våra kunder får tillgång till det bästa på marknaden.

Vårt team av passionerade padelspelare bidrar med sin expertis och personliga erfarenheter för att ge råd och stöd som hjälper våra kunder att nå sina mål.

Dessutom är vi stolta över att bygga en stark padelgemenskap genom att anordna turneringar, clinics och sociala evenemang som uppmuntrar samspel och nätverkande bland spelare på alla nivåer. Välja ScandinavianPadel.se innebär att välja en partner som står vid din sida på din padelresa, oavsett var den tar dig.

Möt vårt team

Bakom ScandinavianPadel.se står ett team av passionerade padelspelare och branschexperter. Vårt team består av tidigare professionella spelare, certifierade tränare, och sportentusiaster som alla delar en gemensam kärlek till padel.

Genom vårt arbete vill vi inte bara sprida padel som sport utan också dela med oss av de positiva effekterna av padel på fysisk och mental hälsa. Vårt team arbetar tätt tillsammans för att ständigt förbättra och utöka våra tjänster, säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet och främja padelsporten i Skandinavien.

Kontaktinformation

För mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Du kan nå oss via vår hemsida, e-post, eller genom att ringa vårt kundtjänstnummer. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på din padelresa.

Oavsett om du har frågor om rätt racket för din spelstil, vill anmäla dig till ett träningsprogram, eller är intresserad av att organisera ett padelarrangemang, är vårt team här för att ge dig den support och vägledning du behöver. Välkommen till ScandinavianPadel.se – din padelpartner i Skandinavien.